Recomendar un fabricante para la zona de marcas de ArchiUp. Rellenar encuesta »
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
wu.tektura logo
wu.tektura

KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW

KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
Projekt przedstawia aranżację wybranych wnętrz jednej z krakowskich willi mieszkaniowych. Obiekt przeznaczony dla czteroosobowej, wymagającej rodziny. Zadaniem było wykorzystanie potencjału domu poprzez strefowanie projektowanych powierzchni, nadając im spójność i charakter. Ideą natomiast, gra formy i zabawa paletą szarości. Całość została złączona powtarzalnymi, drewnianymi elementami oraz eleganckimi dodatkami. Kobaltowe akcenty w połączeniu z abstrakcją i odważną formą wyłamują się ze sztampowych ram kompozycyjnych, pozbawiając projektowane przestrzenie powszechnej dziś stylistyki.

W projekcie warto podkreślić :

- konsekwentne strefowanie na zasadzie kolorystyki i materiałów podłogi
- kształtowanie komunikacji przy założeniach kolorystycznych sufitów podwieszanych
- formę nienachalnego, dobrze zaprojektowanego oświetlenia
- minimalizm oddany w materiałach i kolorystyce
- rozświetlający, spajający odcień drewna akacji
- wypełniająca zieleń w postaci bananowców doniczkowych

Projekt i wizualizacje : Weronika Jaworska-Włodek i Maria Jaskiernia
Localización
Kraków, Kraków, Polonia
Categorías
Apartamentos, Cocinas, Salones
Brands in project
Ikershop.com, MAXlight, Tubądzin, Villeroy & Boch, , Aprile, B&B ITALIA, Bell’arte living, Bosch, Cameron, Comforty, design Glodek, Nowodvorski lighting, Poltrona Frau, Pulpo, quick step, Rugvista, Samsung, Shilo, Step into design, Swiss Krono, Tikkurila, Vibia Palma
Software empleado
Software de diseño
SketchUp
Render engines
V-Ray
24458

Kraków, Polonia
511323284
http://www.wutektura.pl
Compartir

Ver también

AUTUMN REST - BATHROOM WITH RELAXATION ZONE


Baños, Interiores, , Salones, Habitaciones

Loft Art Deco


Apartamentos, Arquitectura, , Cocinas, Interiores, Salones

Concrete face of minimalism


Apartamentos, Arquitectura, , Baños, Interiores, Dormitorios

Proyecto de residencia bajo Nowa Sól


Casas, Arquitectura, , Baños, Interiores, Salones

BATHROOM WITH AN INCLUSIVE RELAXATION ZONE


Casas, Arquitectura, , Apartamentos, Baños, Interiores

Japandi style bathroom


Casas, Arquitectura, , Apartamentos, Baños, Interiores

CASA ABIERTA


Casas, Arquitectura, , Salones, Interiores, Fincas, Espacio

CONTEMPORARY OVAL KITCHEN


Casas, Arquitectura, , Comedores, Interiores, Cocinas