Rekomenduj producenta do strefy marek ArchiUp. Wypełnij ankietę »
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
wu.tektura logo
wu.tektura

KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW

KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
Projekt przedstawia aranżację wybranych wnętrz jednej z krakowskich willi mieszkaniowych. Obiekt przeznaczony dla czteroosobowej, wymagającej rodziny. Zadaniem było wykorzystanie potencjału domu poprzez strefowanie projektowanych powierzchni, nadając im spójność i charakter. Ideą natomiast, gra formy i zabawa paletą szarości. Całość została złączona powtarzalnymi, drewnianymi elementami oraz eleganckimi dodatkami. Kobaltowe akcenty w połączeniu z abstrakcją i odważną formą wyłamują się ze sztampowych ram kompozycyjnych, pozbawiając projektowane przestrzenie powszechnej dziś stylistyki.

W projekcie warto podkreślić :

- konsekwentne strefowanie na zasadzie kolorystyki i materiałów podłogi
- kształtowanie komunikacji przy założeniach kolorystycznych sufitów podwieszanych
- formę nienachalnego, dobrze zaprojektowanego oświetlenia
- minimalizm oddany w materiałach i kolorystyce
- rozświetlający, spajający odcień drewna akacji
- wypełniająca zieleń w postaci bananowców doniczkowych

Projekt i wizualizacje : Weronika Jaworska-Włodek i Maria Jaskiernia
Lokalizacja
Kraków, Kraków, Polska
Kategorie
Apartamenty, Kuchnie, Salony
Producenci w projekcie
Ikershop.com, MAXlight, Tubądzin, Villeroy & Boch, , Aprile, B&B ITALIA, Bell’arte living, Bosch, Cameron, Comforty, design Glodek, Nowodvorski lighting, Poltrona Frau, Pulpo, quick step, Rugvista, Samsung, Shilo, Step into design, Swiss Krono, Tikkurila, Vibia Palma
Wykorzystane oprogramowanie
Oprogramowanie projektowe
SketchUp
Silniki renderujące
V-Ray
24550

Kraków, Polska
511323284
http://www.wutektura.pl
Udostępnij

Zobacz również

JESIENNY ODPOCZYNEK-SALON KĄPIELOWY ZE STREFĄ RELAKSU


Łazienki, Wnętrza, , Salony, Pokoje

Loft Art Deco


Apartamenty, Architektura, , Kuchnie, Wnętrza, Salony

Betonowe oblicze minimalizmu


Apartamenty, Architektura, , Łazienki, Wnętrza, Sypialnie

ŁAZIENKA Z INTYMNĄ STREFĄ RELAKSU


Domy, Architektura, , Apartamenty, Łazienki, Wnętrza

Projekt łazienki z ręcznie malowaną umywalką z Maroka


Domy, Architektura, , Apartamenty, Łazienki, Wnętrza

Projekt rezydencji pod Nową Solą


Domy, Architektura, , Łazienki, Wnętrza, Salony

Łazienka w stylu japandi


Domy, Architektura, , Apartamenty, Łazienki, Wnętrza

WSPÓŁCZESNA KUCHNIA OWALNA


Domy, Architektura, , Jadalnie, Wnętrza, Kuchnie