Hersteller zur Markenzone ArchiUp empfehlen Fragebogen ausfüllen »
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
wu.tektura logo
wu.tektura

KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW

KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
Projekt przedstawia aranżację wybranych wnętrz jednej z krakowskich willi mieszkaniowych. Obiekt przeznaczony dla czteroosobowej, wymagającej rodziny. Zadaniem było wykorzystanie potencjału domu poprzez strefowanie projektowanych powierzchni, nadając im spójność i charakter. Ideą natomiast, gra formy i zabawa paletą szarości. Całość została złączona powtarzalnymi, drewnianymi elementami oraz eleganckimi dodatkami. Kobaltowe akcenty w połączeniu z abstrakcją i odważną formą wyłamują się ze sztampowych ram kompozycyjnych, pozbawiając projektowane przestrzenie powszechnej dziś stylistyki.

W projekcie warto podkreślić :

- konsekwentne strefowanie na zasadzie kolorystyki i materiałów podłogi
- kształtowanie komunikacji przy założeniach kolorystycznych sufitów podwieszanych
- formę nienachalnego, dobrze zaprojektowanego oświetlenia
- minimalizm oddany w materiałach i kolorystyce
- rozświetlający, spajający odcień drewna akacji
- wypełniająca zieleń w postaci bananowców doniczkowych

Projekt i wizualizacje : Weronika Jaworska-Włodek i Maria Jaskiernia
Lokalisierung
Kraków, Kraków, Polen
Kategorien
Apartments, Küchen, Wohnzimmer
Brands in project
Ikershop.com, MAXlight, Tubądzin, Villeroy & Boch, , Aprile, B&B ITALIA, Bell’arte living, Bosch, Cameron, Comforty, design Glodek, Nowodvorski lighting, Poltrona Frau, Pulpo, quick step, Rugvista, Samsung, Shilo, Step into design, Swiss Krono, Tikkurila, Vibia Palma
Angewendete Software
Projekt - Software
SketchUp
Render engines
V-Ray
24458

Kraków, Polen
511323284
http://www.wutektura.pl
Freigeben

Sieh auch

AUTUMN REST - BATHROOM WITH RELAXATION ZONE


Badezimmer, Innenräume, , Wohnzimmer, Zimmer

Konkretes Gesicht des Minimalismus


Apartments, Architektur, , Badezimmer, Innenräume, Schlafzimmer

Loft Art Deco


Apartments, Architektur, , Küchen, Innenräume, Wohnzimmer

BADEZIMMER MIT INTIMER RUHEZONE


Häuser, Architektur, , Apartments, Badezimmer, Innenräume

Projekt des Wohnsitzes unter Nowa Sól


Häuser, Architektur, , Badezimmer, Innenräume, Wohnzimmer

Japandi style bathroom


Häuser, Architektur, , Apartments, Badezimmer, Innenräume

CONTEMPORARY OVAL KITCHEN


Häuser, Architektur, , Esszimmer, Innenräume, Küchen

OPEN HOUSE


Häuser, Architektur, , Wohnzimmer, Innenräume, Grundstücke, Raum