Recommandez le fabricant à la zone des marques ArchiUp. Recommandez le fabricant »
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
wu.tektura logo
wu.tektura

KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW

KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
KONSEKWENTNA WILLA Z NUTKĄ KOBALTU - KRAKÓW
Projekt przedstawia aranżację wybranych wnętrz jednej z krakowskich willi mieszkaniowych. Obiekt przeznaczony dla czteroosobowej, wymagającej rodziny. Zadaniem było wykorzystanie potencjału domu poprzez strefowanie projektowanych powierzchni, nadając im spójność i charakter. Ideą natomiast, gra formy i zabawa paletą szarości. Całość została złączona powtarzalnymi, drewnianymi elementami oraz eleganckimi dodatkami. Kobaltowe akcenty w połączeniu z abstrakcją i odważną formą wyłamują się ze sztampowych ram kompozycyjnych, pozbawiając projektowane przestrzenie powszechnej dziś stylistyki.

W projekcie warto podkreślić :

- konsekwentne strefowanie na zasadzie kolorystyki i materiałów podłogi
- kształtowanie komunikacji przy założeniach kolorystycznych sufitów podwieszanych
- formę nienachalnego, dobrze zaprojektowanego oświetlenia
- minimalizm oddany w materiałach i kolorystyce
- rozświetlający, spajający odcień drewna akacji
- wypełniająca zieleń w postaci bananowców doniczkowych

Projekt i wizualizacje : Weronika Jaworska-Włodek i Maria Jaskiernia
Localisation
Kraków, Kraków, Pologne
Catégories
Appartements, Cuisines, Salles de séjour
Brands in project
Ikershop.com, MAXlight, Tubądzin, Villeroy & Boch, , Aprile, B&B ITALIA, Bell’arte living, Bosch, Cameron, Comforty, design Glodek, Nowodvorski lighting, Poltrona Frau, Pulpo, quick step, Rugvista, Samsung, Shilo, Step into design, Swiss Krono, Tikkurila, Vibia Palma
Logiciel utilisé
Logiciel de projet
SketchUp
Render engines
V-Ray
25969

Kraków, Pologne
511323284
http://www.wutektura.pl
Partagez

Voir aussi

NEW YORK STYLE APARTMENT


Appartements, Architecture, , Salles de bain, Intérieurs, Chambres

| MODERN CLASSIC DOM


Maisons, Architecture, , Salles de bain, Intérieurs, Salles de séjour

Loft Art Deco


Appartements, Architecture, , Cuisines, Intérieurs, Salles de séjour

Aranżacja kuchni z jadalnią | Hager, Cerames, Raw Decor, Finishparkiet


Cuisines, Intérieurs,

AUTUMN REST - BATHROOM WITH RELAXATION ZONE


Salles de bain, Intérieurs, , Salles de séjour, Chambres

Concrete face of minimalism


Appartements, Architecture, , Salles de bain, Intérieurs, Chambres à coucher

Projet de résidence sous Nowa Sól


Maisons, Architecture, , Salles de bain, Intérieurs, Salles de séjour

BATHROOM WITH AN INCLUSIVE RELAXATION ZONE


Maisons, Architecture, , Appartements, Salles de bain, Intérieurs